Ana sayfa Sosyal Medya Swarm Hesabı silme Nasıl Yapılır?

Swarm Hesabı silme Nasıl Yapılır?

87
0

İnternet üzerinde online yer bildirimi yapmak için kullanılan Swarm, birçok kullanıcı tarafından tercih edilen bir uygulamadır. Peki, Swarm hesabı silme nasıl yapılır? İşte Swarm silme ile ilgili tüm detaylar:

Swarm Uygulaması Nedir?

Swarm uygulaması 5 Mayıs 2014 tarihinde kullanıcılara sunulmuştur. Uygulama ile online olarak yer bildirimi yapılabilir. Ayrıca arkadaşlarınızla ve yakınlarınızla iletişime geçebilir, nerede olduklarını Swarm uygulaması ile rahat bir şekilde bulabilirsiniz. Swarm uygulamasında sizi takip eden ve takip ettiğiniz kişilerin nerede olduklarını görebildiğiniz gibi uzaklık mesafelerini de uygulama sayesinde görebilirsiniz. Uygulama içerisinde yer bildirimi yaptıkça puan ve statü kazanılabilir. Yer bildirimi için konum servis ayarlarının da açık olması gerektiğini unutmayın.

Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Telefon, tablet gibi cihazları kullanarak Swarm hesabını silemezsiniz. Swarm hesabını silmek için şu adımları uygulamanız gerekiyor:

  • Bilgisayar üzerinden tarayıcınıza girerek adres çubuğuna Foursquare yazın ve giriş yapın.
  • Giriş yapıktan sonra aynı sayfa üzerinden hesap silme bölümüne tıklayın.
  • Siteye girişte Swarm uygulaması için kullandığınız kullanıcı adı ve şifreyi kullanın.
  • Bu adımdan sonra karşınıza cevaplamanız istenilen bazı sorular gelecektir. Neden ayrılıyorsun? sorusuna istediğiniz bir cevabı vererek ilerleyin.
  • Soruyu cevapladıktan sonra sayfanın altında bulunan Delete account kısmına tıklayın ve hesabınızı silin.

Swarm Hesabı Tekrar Kullanılır Mı?

Swarm uygulaması kalıcı olarak silinirse tekrara kullanılamaz. Hesap içerisinde bulunan bilgiler ve paylaşılan yer bildirimleri kalıcı olarak silinir. Hesabı sildikten sonra yine uygulamanın ana sayfasını açarak gerekli yerleri doldurup tekrardan üye olabilirsiniz. Eğer Swarm uygulamasını aynı hesap üzerinden kullanmaya devam etmek istiyorsanız hesabı silmeniz mantıklı olmaz. Bunun yerine bir süreliğine telefonunuzdan uygulamayı kaldırmanız daha iyi olacaktır.

Hesap Silerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Swarm hesabının silinmesi sadece web üzerinden olmaktadır. Tablet ya da telefon gibi cihazlardan silme işlemi yapılamaz.

Hesabınızı silme kararı aldıysanız, hesabın silinmesinin ardından içinde bulunan tüm bilgilerinizin kalıcı olarak silineceğini unutmayın.

Delete Account butonuna tıkladıktan uygulama içerisinde hiçbir gönderiniz ya da bilginiz kalmaz. Diğer kullanıcılar sizi Swarm uygulaması üzerinden aramak istediğinde bulamaz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here